Marianne van Eeuwijk

Een sound healing is voor iedereen die wil ontspannen, bijkomen en een moment van rust wil ervaren. In de Business sound sessies werk ik met een klein groep van maximaal 6 mensen. Zo kan ik iedereen een extra ‘touch’ geven die blokkades opheft en de energie direct door laat stromen. Wel zo prettig voor jou als persoon en voor je business.

Marianne van Eeuwijk

Een sound healing is voor iedereen die wil ontspannen, bijkomen en een moment van rust wil ervaren. In de Business sound sessies werk ik met een klein groepje van maximaal 6 mensen. Zo kan ik iedereen een extra ‘touch’ geven die blokkades opheft en de energie direct door laat stromen. Wel zo prettig voor jou als persoon en voor je business.

Een ‘sound healing’ is voor iedereen die wil ontspannen, bijkomen of een moment van rust wil ervaren. Er wordt gewerkt volgens de Soundfulness®methode: een methode om met klank rust te brengen in lichaam, geest en ziel. De akoestische instrumenten zoals gongdrum, oceandrum, ratels, klankschalen, gongs, koshi’s en de stem brengen hun eigen trilling in het lichaam die verder resoneert in ontspanning en rust. Dit is thuiskomen bij jezelf.

Sound sessies werken ook goed bij ADHD, burn-out en HSP.

Een sound sessie geeft:

  • ruimte, innerlijke rust, ontspanning,
  • acceptatie, verandering, inzicht,
  • helderheid, gronding, lichtheid,
  • verbondenheid, vitaliteit, energie
  • activering van het zelfregulerend vermogen waardoor pijntjes en kwaaltjes kunnen verminderen.

De ervaring leert dat bij een regelmatig ondergaan van sound & touch healing de innerlijke resonantie duidelijk waarneembaar wordt in de buitenwereld.  Als je  binnenwereld verandert, verandert je buitenwereld mee. Je kunt de dingen makkelijker laten zoals ze zijn en meer genieten van alles wat is.

Regelmatig organiseert Marianne sound healings in kleine groepjes max. 6 personen. Met de speciale ‘touch’ is het bijna een persoonlijke sessie.

Deze sound sessies bieden een prachtige kans om kennis te maken of als extra ondersteuning of weer om in je eigen frequentie, trilling of energie te komen.

Heb je een groepje van 6 personen en wil je liever in de avonden of in het weekend dit is mogelijk als de agenda het toelaat.

Bijdrage: € 98,00 excl. btw